Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Body Support 2019

LET OP 
Dit beweeg- en afvalprogramma kunt u ook individueel volgen, meedoen in groepsverband is niet verplicht. Starten kan op ieder door u gewenst moment. Informeer naar de mogelijkheden!

Bent u er klaar voor?

Op 7 januari 2019 starten wij met het afvalprogramma Body Support waarin bewegen en voeding op een soepele manier worden gecombineerd. Bij Body Support wordt gewerkt met persoonijke voedingsschema's, helemaal passend bij uw situatie. En wat dacht u van handige boodschappenlijstjes die worden afgeleid van uw eigen schema? U gaat niet ‘op dieet’, maar gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Laat voeding voor u werken, door met de juiste hoeveelheden de verbranding op te voeren. Pas uw voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is!  Natuurlijk maakt 'bewegen' ook een belangrijk onderdeel uit van het programma:  groepslessen )* worden gecombineerd met individuele trainingen (zo vaak u wilt) en uw eigen trainingsschema's. Iedere twee weken is er een meet- en weegmoment om te bepalen of u op de goede weg bent. 

Als u klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen ga dan samen met ons aan de slag voor minder gewicht en een beter gevoel! Meld u nu aan, wacht niet langer. Body Support is een fantastisch programma, wij hebben heel veel zin om samen met u de uitdaging aan te gaan!

10 weken *  7 januari t/m 17 maart 2019
€ 99,95 voor leden *  € 149,95 voor niet-leden
)*
Speciale groepsles voor deelnemers op dinsdagmorgen 10.00-11.00 uur en donderdagavond 20.00-21.00. Uiteraard kunnen deelnemers ook meedoen aan onze andere groepslessen! Overigens is deelname aan de speciale groepslessen niet verplicht om mee te kunnen doen aan Body Support, het mag ook zonder :). 
 

 

 

 

agenda

Lesaanbod