Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

CoronaToegangsBewijs

 

Sporters en bezoekers van 18 jaar en ouder hebben in onze binnenruimtes alleen nog toegang met een geldig CoronaToegangsBewijs (CTB). Sporters kunnen hun CTB laten koppelen aan hun TAG. Dit kan alleen bij de balie! De koppeling is geldig zolang het betreffende CTB geldig is. Koppelen hoeft overigens niet, dat is ieders eigen keuze, nadeel hiervan is wel dat een sporter tijdens onbemande uren dan geen toegang heeft omdat de tweede entreedeur dan niet open gaat.

Wij koppelen aan de internationale QR-code! Deze internationale code bevat meer gegevens op basis waarvan onze software een match kan maken met de TAG van de sporter. Bij het scannen van de code worden er absoluut geen medische gegevens opgeslagen. Het systeem controleert alleen of het CTB nog geldig is. Vervolgens wordt een koppeling gemaakt tussen het ID nummer van uw CTB en gegevens van de sporter in onze ledenadministratie. 

Geen CTB?
DE BUNKER bevindt zich buiten, naast het sportcentrum. Hier staan apparaten en worden trainingsmogelijkheden gefaciliteerd die een variatie en aanvulling zijn op de toestellen die wij ook in het hoofdgebouw hebben staan. De variatie in apparaten ondersteunt de aanzetting tot kracht en spiermassa. Iedere sporter kan zelf kiezen waar hij of zij het prettig vindt om te trainen, maar biedt dus ook onderdak aan de sporters onder ons die geen CTB willen/kunnen tonen. Ook zijn er wekelijks Outdoor workouts, check hiervoor ons Lesaanbod.

Met sportieve groet!
Team Nico Jager

Shop

agenda

Lesaanbod