Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

(Web)shop

In onze shop vindt u sportkleding, voedingssupplementen,vitamines, supplementen, fitnessaccessoires, budokleding (judo en karatepakken, BJJ pakken, bokshandschoenen, scheenbeschermers, enz) en meer. Wij hebben veel artikelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen leveren. U vindt de artikelen in onze shop in het sportcentrum en in onze Nico Jager APP van waaruit u 24/7 inkopen kunt doen. De openingstijden van de fysieke shop in het sportcentrum zijn gelijk aan die van de receptie. Wanneer u de actiecode ACTIESCNJ gebruikt, verdient u 10% korting op uw aankopen.

Om te kunnen bestellen in de webshop hebt u een account nodig, niet-leden kunnen dit aanmaken nadat is gekozen voor Betalen. Leden kunnen de gegevens gebruiken waarmee ze inloggen in de Nico Jager APP. Een lidmaatschap is dus niet vereist voor bestellingen in de webshop.

NIGHT PROTEIN

Spiergroei is het resultaat van opbouw en afbraak van spiercellen. Spiergroei ontstaat door de aanmaak van proteïne uit aminozuren die via het bloed zijn aangevoerd. XXL Night Protein is speciaal ontwikkeld om je spieren de hele nacht van eiwitten te voorzien. Het eiwit bestaat voor 100% uit zuiver micellar caseïne, zonder toevoegingen van andere eiwitbronnen. Een unieke proteïne die je lichaam gedurende 7 uur (!) van hoogwaardige eiwitten voorziet. Night Protein is ook uitermate geschikt voor die momenten overdag waarop je gedurende meerdere uren geen eiwitten tot je kunt nemen.

Night Protein is verkrijgbaar in onze Fightenfitshop. Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

PERFECT WHEY PROTEIN

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk?

Eiwit is één van de voedingstoffen die ons lichaam van energie voorziet. Eiwit heeft meerdere functies: het is een bouwstof, brandstof, een transportmiddel voor onze cellen, een vochtregulator én een herstelmiddel voor onze cellen en spieren. Een tekort aan eiwitten heeft tot gevolg dat ons lichaam minder goed functioneert en herstelt. Wanneer je sport ontstaan er beschadigingen in het spierweefsel: eiwitten repareren dit proces en ondersteunen de groei van spiercellen.

Eiwitten bestaan uit aminozuren, dit zijn de bouwstenen van eiwitten. Een groot aantal aminozuren maakt ons lichaam zelf aan, dit zijn de niet essentiële eiwitten. De overige soorten zijn de essentiële eiwitten, deze zitten in onze voeding. We kennen dierlijke en plantaardige eiwitten zoals kip, eieren, vis, zuivel en peulvruchten. Dierlijke eiwitten worden makkelijker opgenomen in het lichaam en bevatten meer essentiële eiwitten dan plantaardige .

Wanneer je bezig bent met afvallen is het belangrijk dat  je meer gaat bewegen en dat je meer eiwitten gaat eten. Waarom? Onze spieren hebben eiwitten nodig voor opbouw en herstel van spierweefsel. Wanneer ons lichaam meer spieren opbouwt, worden energievraag en -verbruik verhoogd. Opbouw van spiermassa heeft dus een positieve invloed op de stofwisseling. Per dag heeft een normaal persoon gemiddeld 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig. Sporters en personen die willen afvallen hebben meer nodig: zo'n 1,5-2,5 gram per kilo lichaamsgewicht .

Eiwitshakes zijn een goede bron om je eiwit inname te boosten. XXL Nutrition Perfect Whey bevat weinig koolhydraten en vetten, wordt snel opgenomen, is licht verteerbaar en is verkrijgbaar  in meerdere heerlijke smaken. Een goede aanvulling op je dagelijkse eiwitinname.

Perfect Whey is verkrijgbaar in onze Fightenfitshop. Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

WHEY ISOLATE

Eiwitten (whey) zijn goed voor spieropbouw en herstel. Maar welke soort moet je kiezen, wat is bijvoorbeeld het verschil tussen Whey Protein en Whey Isolate? Whey Isolate heeft een eiwitpercentage tot maar liefst 90%, waar dit bij Whey protein uitkomt op zo’n 80%. Het hogere percentage in Whey Isolate wordt bereikt doordat vetten, cholesterol en lactose worden gescheiden. Hierdoor krijg je een zuiverder eiwitpercentage. Er zitten dus minder vetten, koolhydraten en calorieën in Whey Isolate dan in Whey proteine. Ideaal om te gebruiken om op gewicht te blijven en zeer geschikt voor mensen met een  lactose allergie! 

Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

PERFECT OATS

Koolhydraten zijn de brandstoffen voor ons lichaam. We kennen complexe, langzame koolhydraten en niet-complexe, snelle koolhydraten. Perfect Oats oftewel havermout is een uitstekende bron van langzame koolhydraten die goede energie geeft voor je workout.  Havermout beïnvloedt de stofwisseling zodanig dat deze op een positieve manier wordt vertraagd. Dit heeft als resultaat dat de suikerspiegels op peil blijven. Havermout bevat eiwitten en zit ook boprdevol vitaminen en mineralen zoals vitamine E, ijzer, zink en foliumzuur: stoffen die onder andere het immuunsysteem ondersteunen.

Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

Pre workout

Iedereen wil graag fitter worden, maar soms hebben we gebrek aan motivatie. Het gebruik van een pre workout kan je training een extra boost geven. Geconcentreerde cafeïne is vaak één van de werkzame stoffen. Deze soort cafeine wordt snel opgenomen en heeft geen nare bijwerking zoals hoofdpijn. Andere belangrijke werkzame stoffen zijn Citrulline Mallate en Beta Alanine, deze stoffen bevorderen de bloedcirculatie, uithoudingsvermogen en het herstel. Pre workouts zijn  dus bedoeld om voor je training in te nemen en kunnen spierkracht, uithoudingsvermogen en herstel bevorderen. Blast Pre work out is verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken.

 

Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

Wat doet een post workout supplement?!

Een pre workout neem je voor je training als een extra boost, maar wat doet een post workout supplement zoals Mega Grow? De maaltijd die je na het sporten eet helpt bij het vervangen van de voedingsstoffen die je lichaam heeft gebruikt tijdens je training. Eten na een krachttrainingssessie is bijzonder belangrijk, omdat je lichaam moet herstellen van de schade die is aangebracht aan je spierweefsel. Schade?! Inderdaad, de cyclus van beschadiging en herstel is nodig om sterkere spieren te ontwikkelen over langere tijd. Dit proces wordt door veel sporters onderschat! Ze zijn heel fanatiek bezig met krachttraining, maar vergeten dat spieren ook moeten herstellen. Met een post workout zoals Mega Grow krijg je de juiste verhoudingen eiwitten en koolhydraten binnen voor optimaal herstel en spieropbouw!

Online bestellen kan ook online, klik rechts op SHOP.

 

 

 

Shop

agenda

Lesaanbod