Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Business to Business

 

BUSINESSPARTNERS

1 + 1 = 3? Jawel! Dit is namelijk hoe wij de samenwerking met onze businesspartners zien: een samenwerking die wederzijds veel voordeel oplevert! Voordeel voor zowel onze bedrijven als onze klanten! U maakt bij ons reclame voor uw bedrijf en wij bieden onze klanten extra voordeel, doordat ze op vertoon van onze ledencard van uw aanbiedingen gebruik kunnen maken. Naast klantenvoordeel is er voor u zelf ook voordeel te behalen, omdat het lidmaatschap van het sportcentrum in de pakketten kan worden meegenomen.
Brons, zilver, goud...meldt u aan als onze sportieve partner!

BEDRIJFSFITNESS VOOR UW MEDEWERKERS

Investeren in de gezondheid van uw medewerkers is goed voor de medewerker én goed voor uw bedrijf. Wij hebben een aantrekkelijk aanbod voor de werkgevers onder u: het tarief voor uw medewerkers kan sterk worden gereduceerd doordat belastingvoordeel kan worden behaald en/of door met ons een Samenwerkingsovereenkomst te sluiten. Wij zijn ook aangesloten bij het netwerk van Bedrijfsfitness Nederland (BFN) en benVitaal. Werkgevers sluiten een overeenkomst met deze organisaties, waardoor u en uw medewerkers kunnen sporten tegen gereduceerd tarief. Uw medewerkers zijn bij ons in goede handen: wij zijn lid van brancheorganisatie Fit!vak, beschikken als enige fitnesscentrum in deze regio over het LERF-keurmerk en hebben onze BHV en EHBO op orde. 

FITNESSUUR VOOR ONDERNEMERS

Investeren in de gezondheid van uw medewerkers is belangrijk, maar vergeet uzelf niet! Iedere dinsdagmorgen van 7.00 tot 8.00 uur kunt u bij ons terecht voor een pre-work training, speciaal voor ondernemers! Lekker even aan de conditie werken, het hoofd leegmaken en na een verfrissende douche en een kop koffie kunt u de hele dag weer aan! 

MEER WETEN? Vul onderstaande aanvraag in en wij nemen contact met u op!
Bij voorbaat dank voor uw interesse!
Shop

agenda

Lesaanbod