Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Corona - heropening

Donderdag 28 mei 2020

Beste sporters,

Het ziet er naar uit dat we onze 'binnendeuren' weer mogen openen vanaf 1 juli. Mits wordt voldaan aan 'strenge voowaarden'. Welke dat zijn is grotendeels bekend, maar wij verwachten dat er nog aanvullende regels zullen volgen. Hoe dan ook, we gaan ervoor! Tot 1 juli kan er dus alleen buiten worden gesport, hiervoor hebben wij een uitgebreid lesaanbod samengesteld. Voor elk wat wils!

Team Nico Jager

-----------------------------------
Maandag 30 maart 2020

Beste sporters,

Er zijn veel vragen over het lidmaatschap in deze sluitingsperiode. Begrijpelijk, maar wij willen hierover een weloverwogen voorstel doen, dus vragen nog even jullie geduld. Voor woensdag 1 april laten wij weten wat ons voorstel is voor de komende periode.

Team Nico Jager

----------------------------------
Woensdag 25 maart 2020

Beste sporters,

Er is onzekerheid over ja/nee heropening na 6 april. Hierover is nog geen formeel besluit genomen: de maatregel over samenscholingen tot 1 juni gaat nog niet over fitnesscentra. Er wordt echter wel rekening mee gehouden dat fitnesscentra langer dicht moeten blijven. Onze branche organisatie vraagt de overheid dan ook om snel duidelijkheid te geven. Wij wachten dit af voor wij stappen nemen aangaande lidmaatschappen en dergelijke. U kunt er wel vanuit gaan dat wij passende maatregelen nemen om onze sporters te compenseren voor de periode waarin het sportcentrum gesloten is.

Team Nico Jager

---------------------------------
Maandag 16 maart 2020 

Beste sporters,

Zoals eerder aangegeven volgen wij de maatregelen en adviezen van overheid en RIVM. De actuele maatregelen schrijven voor dat wij het sportcentrum hebben moeten sluiten per zondagavond 15 maart 18.00 uur. Dit geldt ook voor Budocentrum Chikara en Dansschool The Legacy, die in het pand van het sportcentrum zijn gevestigd.

Wij vinden het buitengewoon jammer, maar de gezondheid van ieder gaat boven alles!

Wij rekenen op uw begrip én we hopen dat we u snel weer mogen begroeten!

Met sportieve groet,

Team Nico Jager
Team Budocentrum Chikara
Team The Legacy