Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Overname Sportcentrum Nico Jager

 

Winschoten, juni 2024 

 

PER 1 AUGUSTUS 2024 GAAT SPORTCENTRUM NICO JAGER OVER IN ANDERE HANDEN

Na bijna 30 jaar Sportcentrum Nico Jager geeft de huidige eigenaar Alkie Weerts het stokje over aan Erik Muthert. Vanaf 1 augustus gaat het centrum over in zijn handen.

Bijna 30 jaar Sportcentrum Nico Jager: eerst in de Blijhamsterstraat, vanaf eind 2009 aan de Bovenburen 104 b. De eerste vijftien jaar samen met Nico, naamgever, die hart en ziel legde in zijn centrum. Nog steeds heerst een gevoel van trots over wat er staat. Een mooi, kwalitatief hoogwaardig bedrijf! Naast trots: tevredenheid over de stappen die zijn gezet om de toekomst veilig te stellen.

Sinds 2017 is Erik Muthert actief in de stad Groningen met een sportschool en fysiopraktijk, in 2021 heeft hij in Siddeburen een fysiopraktijk/sportschool overgenomen en per 1 september aanstaande is hij ook de nieuwe eigenaar van de praktijk van Ton Schrantee, gevestigd naast het sportcentrum.

Voor de sporters verandert er niet zo veel, behalve dat er nieuwe energie in de zaak wordt geblazen! De vertrouwde gezichten van Team Nico Jager blijven hetzelfde, net als hun inzet, het aanbod en de voorwaarden waaronder kan worden gesport.

Vragen? Graag mailen naar info@sportcentrumnicojager.nl

Shop

agenda

Lesaanbod