Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Septemberacties

Einde van de vakantieperiode betekent altijd dat er veel nieuwe sporters starten bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen in Winschoten. Dat is dit jaar niet anders.  Wij hebben een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Team Nico Jager staat klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren. Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support, de Geïntegreerde Leefstijlinterventie (GLI) of de Personal trainer.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten, overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand.

In september betalen nieuwe sporters geen inschrijfgeld en krijgen ze een leuke attentie, als dank voor hun inschrijving. Bestaande leden worden niet vergeten! Zij krijgen onze populaire 'retrobag' cadeau als ze een nieuwe sporter meenemen. 


Actievoorwaarden hierna.

 

 

2956-Voorwaarden SEPTEMBER ACTIE 2022

Shop

agenda

Lesaanbod