Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Verruiming openingstijden


Vanaf 1 juni 2019 royale verruiming van onze openingsuren (locatie Winschoten): 's ochtends vroeger open, in het weekend veel later dicht, dus nog meer service!

Vanaf 1 juni is het sportcentrum (locatie Winschoten) zeven dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 22.00 uur! Gedurende een groot deel van de ochtenden en op doordeweekse avonden zijn er medewerkers aanwezig en zijn sportcafé en shop geopend. Buiten deze ‘bemande’ uren kunnen leden van het sportcentrum met een tag een toegangsdeur openen en gebruikmaken van de fitnessruimtes. Uiteraard zijn kleedkamers, lockers en sanitaire voorzieningen altijd bereikbaar. Met deze nieuwe service komem wij tegemoet aan een veelgehoorde wens van onze klanten. Vooral de uitbreiding in de weekenden wordt enthousiast ontvangen.

Om deze nieuwe stap te vieren, houden wij zaterdag 1 juni Open huis. Demonstraties, clubkampioenschappen van Budocentrum Chikara, challenges in de fitnesszaal, uitleg over Body Support – ons succesvolle afval- en beweegprogramma, extra korting in de Fightentfitshop, en meer.

Team Nico Jager ontvangt u graag!