Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Body Support ACTIE

 

 

 

 

 

 

 

 

SUCCESVOL AFVALPROGRAMMA VAN SPORTCENTRUM NICO JAGER

In ons succesvolle afvalprogramma Body Support worden bewegen en voeding op een soepele manier gecombineerd. Deelnemers gaan niet ‘op dieet’, maar leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Meer bewegen en bewust eten… iedereen weet dat deze combinatie nodig is om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en blijvend gewicht te verliezen. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer: waar moet je beginnen?!

12 weken Twaalf weken lang gezond eten en onbeperkt sporten. Na een individuele intake krijgt de deelnemer een persoonlijk voedingsadvies en een persoonlijk trainingsschema waar hij of zij mee aan het werk gaat. Deelnemers ontvangen dagelijks een nieuw menu, mét ,boodschappenlijst. Er is tweewekelijks een meet- en weegmoment en trainingsschema’s worden waar nodig aangepast: alles voor een optimaal resultaat. Sporten kan onbeperkt en individueel en u kunt deelnemen aan alle groepslessen. Tenslotte zijn er met regelmaat presentaties waarin diverse onderwerpen aan de orde komen, zoals emotie eten, hoe om te gaan met feestjes, enzovoort.

Iedereen boekt resultaat: door het verliezen van gewicht, maar ook doordat bezig zijn met een gezonde leefstijl geen opgave meer is, maar leuk om te doen! 

Wordt u een Body Supporter? Als u klaar bent voor verandering en het niet alleen wilt doen ga dan samen met ons aan de slag voor minder gewicht en een beter gevoel! Meldt u nu aan, wacht niet langer. Starten kan op ieder door u gewenst momentBody Support is een fantastisch programma, Team Nico Jager heeft heel veel zin om samen met u de uitdaging aan te gaan!

Voor meer informatie kunt u ons bellen (T 0597-417744), mailen (info@sportcentrumnicojager.nl) of het interesseformulier op deze pagina invullen.

ACTIEPERIODE 15 APRIL TOT 1 JUNI 2024 20% KORTING
12 weken
99,95 voor leden € 79,95€ 149,95 voor niet-leden € 120,00 
Aansluitende trajecten € 79,95 voor leden * € 99,95 voor niet-leden

Klik hier voor het enthousiaste verhaal van twee van onze Body-Support fans! 

 

  

 

Shop

agenda

Lesaanbod