Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Lukje Haaijer

 

 

 

 

 

 

 

 

Me time doet wonderen!

Wie ben je?
Ik ben Lukje Haaijer, in september word ik 57 jaar en ik woon in Midwolda. Ik werk twee dagen per week bij Voordeeljeans in Finsterwolde.

Waarom ben je gaan sporten?
Mijn privéleven kent veel zorgen en onzekerheid over ziekte van mijn dierbaren. Veel heftige, nare periodes, kinderen, ouders en schoonouders: er zijn veel mensen die mijn aandacht nodig hebben. Dat is geen enkel probleem, zij hebben mij nodig en ik doe het met liefde. Maar naast alle zorgtaken en -jaren wilde ook iets voor mezelf hebben! Even geen zorg/huishoudelijk taken, mijn hoofd leegmaken en meer energie krijgen... ‘Nu is het tijd voor mezelf, ik moet ook aan mezelf denken’. Ik heb toen de stap genomen om de sportschool binnen te stappen. Ook al is het maar één keer per week: ‘Ik wil mijn hoofd leegmaken!’!

In september 2018 ben ik ingeschreven bij Nico Jager. Diëten en maagverkleining wil ik niet, dat is niets voor mij. Bewegen wil ik! Voorzichtig begonnen met fitness: het deed me zo goed! Wat een heerlijk gevoel en energie krijg je ervan. Kort nadat ik ben ingeschreven heb ik me aangemeld voor het programma Body Support.

Heb je een specifieke doelstelling?
Naast werken aan de nodige ontspanning…ik had overgewicht, een te hoge bloeddruk en een slechte conditie.

Geef je je voedingspatroon ook extra aandacht?
Zeker. Dat is begonnen met het programma Body Support. Na een goed intakegesprek volgen voedingsschema's en trainingsschema's. Nooit geweten dat je zes keer per dag kan eten en toch afvallen. Ik kreeg genoeg tips, adviezen en voedingsschema's die ook nog eens geschikt zijn voor het hele gezin. Het is geen dieet, maar richt zich op bewust worden van voeding en beweging. Wat heeft het mij goed gedaan, van 104 kg naar nu 83 kg en sinds ik hier sport geen medicatie meer voor mijn hoge bloeddruk!

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog niet sporten of weer moeten gaan sporten?
Ga naar Nico Jager, kennismaken met deze gezellig club. Hier is net één grote familie, het lijkt net of ik hier al jaren train. Gemoedelijke sfeer, sociaal, gezellig en de begeleiding is goed.  Werk aan je gezondheid zonder maagverkleining: is mij ook gelukt. Allerbelangrijkste voor mij is... geen bloeddrukmedicatie meer nodig!

Dus…
Zet die stap, gun jezelf Me time, het zal je goed doen.

Lukje Haaijer

MEER WETEN OVER BODY SUPPORT? KLIK HIER!

Shop

agenda

Lesaanbod