Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Mirian Moolenkamp

 

Wie ben je?

Ik ben Mirian Moolenkamp. Ik ben een vrouw van 54 jaar, moeder van 2 kinderen en een oma van twee kleinkinderen.  Momenteel ben ik bezig om weer op de arbeidsmarkt te komen zodat ik weer in de zorg kan werken. De laatste jaren heb ik veel tijd besteed aan de zorg voor mijn ouders en de opvoeding van mijn kleinkinderen. Dus ik ben eigenlijk altijd wel druk in de weer.

Waarom ben je gaan sporten?

Ik wou graag fitter en gezonder worden, maar ook om af te vallen. Om te stoeien met mijn kleinkinderen: daarvoor wil ik nog lang meegaan. Tevens vind ik sociale contacten enorm belangrijk. Een sportcentrum is natuurlijk bij uitstek ideaal hiervoor.  Ook medische klachten hebben mij ertoe gedwongen om meer te bewegen en goed aan de slag te gaan.

Heb je een specifieke doelstelling?

Ja, gewicht omlaag. Wat gespierder wil ik worden. En uiteraard moest mijn conditie beter.

Zo lang mogelijk gezond blijven door een gezondere levensstijl aan te nemen.

Geef je ook aandacht aan je voedingspatroon?

Zeker! Ik eet met regelmaat op vaste tijden. Ik gebruik een app waardoor ik weet of ik genoeg naar binnen krijg. Ik kan zien wat ik nog moet eten zodat ik een goede dagelijkse eetbalans heb. Meer inzicht gekregen in inname suppletie en waarvoor het dient. En ik voel me er enorm fit en goed bij. Een mooie balans tussen voeding en sporten. 

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog niet sporten of weer moeten gaan sporten?

Of je nou te zwaar bent, te dik of te dun, een slechte conditie hebt, leg de lat niet te hoog voor jezelf en begin gewoon met sporten. Spreek af met een vriend of collega. Ga bij jezelf na of je tevreden bent met hoe je nu leeft en als je uit je dagelijkse sleur wilt komen, kom dan uit je luie stoel en gebruik geen excuses, maar begin gewoon.

Dus…

Ik heb na 5 maanden een ongelofelijk resultaat geboekt, ben meer dan 20 kg afgevallen, spiermassa aangekomen en voel me enorm fit, zelfverzekerder en strakker in mijn vel. Mede dankzij de hulp en adviezen van de bekwame instructeurs van Sportcentrum Nico Jager. Mijn kleding maten zijn terug naar hoe het vroeger was. Ik krijg zelfs complimenten van mensen, en uiteindelijk is dit toch iets waar we het voor doen. Vragen over hoe ik het heb gedaan.

“Geef jezelf een schop onder de kont en doe het gewoon, niet lullen maar poetsen”.

 

 

 

 

 

Shop

agenda

Lesaanbod