Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

Korting op lidmaatschap

 

Wij hebben Samenwerkingsovereenkomsten gesloten met een groot aantal bedrijven en verenigingen. In de overeenkomst zijn onder meer afspraken vastgelegd over korting op de contributies voor werknemers van het betreffende bedrijf of vereniging zoals AV Aquilo en voetbalvereniging WVV. U bent werknemer van Stichting Oosterlengte, Synergon, scholengemeenschap Ubbo Emmius, of ...? Informeer bij ons of u recht hebt op korting!

Wij zijn ook aangesloten bij het netwerk van Bedrijfsfitness Nederland, uitvoerder van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de moglijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!  Zodra u via uw werkgever aangemeld wordt bij BFN, krijgen wij daarvan een melding en nodigen we u uit voor een proefles en/of intake en kunt u van start. Wilt u weten of uw bedrijf al deelnemer is? Klik hier!

Bent u in het bezit van een Fitpas? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een overeenkomst gesloten met de organisatie die dit vitaliteitsconcept heeft ontwikkeld, waardoor u met uw fitpas bij ons nog voordeliger kunt sporten. Op de site van Fitpas.nl kunt u inloggen op uw account en daar ons aanbod checken. 

Het Nationaal Gezondheidsplan is een derde grote schakel tussen sporter en sportcentrum. Bedrijfsfitness via het Nationaal Gezondheidsplan, brengt ook iedere dag duizenden medewerkers in beweging. Dankzij hun fitnessregeling is ruim 80% van de medewerkers goedkoper uit, waarmee bewegen nog toegankelijker wordt. Sportcentrum Nico Jager is aangesloten bij deze organisatie.

n.b.
Sporters waarvoor de kosten van een lidmaatschap te hoog zijn, kunnen een beroep doen op verschillende fondsen, zoals het JeugdSportFonds en het Participatiefonds van de gemeente Oldambt.

 

Bedrijfsfitness Nederland

agenda

Lesaanbod