Gratis
proefles

Klik hier

Bel ons

So you think you can dance?!

 

Bij ons in het sportcentrum gevestigd: Dansschool The Legacy, voor iedereen die gek is op dansen. De danslessen worden gegeven door topdanseres Desiree Hiele. Zij is gespecialiseerd in Streetdance/Hiphop. De danslessen zijn voor iedereen vanaf 5 jaar! Dus woon jij in de omgeving van Winschoten en ben jij of ken jij iemand die helemaal gek is van dansen? Kom dan langs voor een gratis proefles.

The Legacy Winschoten draait niet alleen recreatieve lessen maar focust ook op wedstrijden en dansshows. Hiervoor worden speciale selectie teams samengesteld. 

Wil jij meer informatie of alvast aanmelden? Dit kan door een mail te sturen naar info@dansschoolthelegacy.nl of naar info@sportcentrumnicojager.nl. Bellen kan met Zacharias Bouma van The Legacy: 06-17291742

Locatie The Legacy Winschoten:
Sportcentrum Nico Jager
Bovenburen 104-B 
9575 HH Winschoten
0597-417744 

 

  

ZUMBA!

Zumba is een dansvorm op Latijns-Amerikaanse muziek. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip-hop muziek is elke Latin Moves-les één groot feest! En u wordt er niet alleen vrolijk van, u werkt aan de conditie en de kilo's!  Latin Moves: snel begen en lol hebben! Welkom!

 

 

 

Shop

agenda

Lesaanbod